Voetbal4u.com

Spanje ‘Lionel Messi eist meer van Frenkie de Jong’

Volgens het Spaanse medium Don Balon eist sterspeler Lionel Messi bij FC Barcelona meer van Frenkie de Jong dan dat nu gebeurt. De Jong speelde woensdagavond een uitstekende wedstrijd voor Oranje in en tegen Italië. Ook bij FC Barcelona haalt hij af en toe een hoog niveau, maar heel beslissend is de middenvelder nog niet geweest voor de Catalaanse topclub. Vooral zijn rendement moet omhoog.

Trainer Ronald Koeman liet onlangs al weten dat De Jong meer moet brengen en verschillende Spaanse media onderstrepen dat. Maar ook Messi is naar verluidt niet geheel tevreden. De Argentijn ziet wel potentie, maar vraagt zich af of hij de 75 miljoen euro waard is en of de stap vanuit de Eredivisie niet té groot is geweest.

Messi geeft De Jong allerminst op, maar hij vindt wel dat de oud-Ajacied meer moet brengen. De sterspeler zou intern hebben laten vallen dat De Jong desnoods maar naar de bank moet verdwijnen als de volgende stap uitblijft.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.