Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax lang zonder Mohammed Kudus vanwege miniscusblessure

Dramatisch nieuws voor Ajax. De Amsterdammers moeten het namelijk zeker tot de winterstop stellen zonder Mohammed Kudus. Hij heeft gisteren tegen Liverpool naamelijk een miniscusblessure opgelopen aan zijn rechterknie.

Ajax meldt: “Onderzoek heeft uitgewezen dat er letsel is aan z’n meniscus in z’n rechterknie waaraan hij geopereerd moet worden. Naar verwachting is hij in elk geval voor de winterstop niet meer inzetbaar. Kudus maakte tegen Liverpool z’n debuut in de Champions League. De Ghanees kwam in de zomer over van FC Nordsjælland en kwam tot nu tot vier officiële wedstrijden voor Ajax waarin in één keer scoorde.”

De blessure is een hard gelag voor de Amsterdammers, want de laatste weken toonde Kudus zich een ware versterking op het middenveld.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.