Voetbal4u.com

Italië ‘Cristiano Ronaldo weer positief getest op corona en mist Barcelona’

Cristiano Ronaldo is voor de tweede keer positief getest op het coronavirus. Hierdoor mist hij de CL-ontmoeting met FC Barcelona van volgende week.

Negen dagen geleden, op 13 oktober, werd bekend dat Ronaldo besmet was. Een dag later vloog hij terug naar Turijn om in thuisquarantaine te gaan. De 35-jarige aanvaller miste het Nations League-duel van Portugal met Zweden, de competitiewedstrijd van Juventus tegen Crotone en het Champions League-treffen met Dinamo Kiev.

Ronaldo is asymptomatisch, wat betekent dat hij geen ziekteverschijnselen vertoont, maar desondanks heeft hij opnieuw positief getest op corona. Het protocol van de UEFA is strikt. Ronaldo had een week voor het duel met FC Barcelona een negatieve test moeten overleggen, wat niet is gebeurd. Daardoor zit een weerzien met Messi er volgende week nog niet in.


Laat een reactie achter

Your email address will not be published.