Voetbal4u.com

Engeland Harde woorden over bankzitter Donny van de Beek

Het Manchester United van Donny van de Beek speelde gisteren met 0-0 gelijk tegen het Chelsea van Hakim Ziyech. Beide spelers moesten het doen met een reserverol bij hun club.

Het oordeel van analyticus Patrice Evra is bijzonder hard. Bij Sky Sports zegt de voormalige vleugelverdediger: “Waarom hebben we Van de Beek gekocht? Ik heb niks tegen hem. Hij zit alleen maar te kijken vanaf de tribune. We hadden hem niet nodig, dat is de waarheid.”

Ook Gary Neville snapt niet dat oefenmeester Ole Gunnar Solskjaer nou precies van plan is met de oud-Ajacied: “Het is een mysterie waarom hij hem zo gebruikt, nadat hij voor 45 miljoen euro werd binnengehaald. Hoe meer je hem niet in de basis ziet spelen, hoe meer je hem ziet denken: wat doe ik hier?”

De coach reageert hoogstpersoonlijk: “Maak je geen zorgen, hij zal aan zijn wedstrijden komen. Het is makkelijk om te zeggen wie er moet spelen, maar het is een stuk moeilijker om te zeggen wie er dan niet moeten spelen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.