Voetbal4u.com

Eredivisie Dick Advocaat: ‘Nog niks gehad aan Jorgensen, een probleem’

Nicolai Jorgensen was gisteren trefzeker voor Feyenoord in het met 2-2 gelijkspeelde duel tegen RKC maar moest zich tevens laten vervanger vanwege weer een blessure. Trainer Dick Advocaat verwacht hem de komende tijd weer kwijt te zijn.

De blessuregevoelige Jörgensen was net op de weg terug en werd door Advocaat in de afgelopen wedstrijden rustig gebracht. Tegen RKC (2-2) kwam hij voor de geblesseerde Joao Carlos Teixeira in het veld, maar de speeltijd bleef beperkt tot een klein half uur. Jörgensen kreeg in de tweede helft last van z’n lies, hield het even vol, maar werd na zijn goal gewisseld.

“Het is weer z’n lies, ja”, bevestigt Advocaat aan FOX Sports. “Hij heeft de laatste drie à vier weken gewoon meegetraind en dat ging goed. Ik kan me niet voorstellen dat hij zelf niet wil. Hij doet het niet bewust, het zit in z’n lichaam. We moeten zorgen dat het goedkomt. Vanaf het begin van het seizoen hebben we nog niets aan Jörgensen gehad en dat is toch een probleem.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.