Voetbal4u.com

Engeland ‘Donny van de Beek moet inzetten op bliksemtransfer’

Afgelopen zomer betaalde Manchester United maar liefst 40 miljoen euro aan Ajax voor Donny van de Beek maar aan voetballen komt hij bij zijn nieuwe club nog weinig toe. Veel Engelsen zijn van mening dat de middenvelder een behoorlijk bizarre beslissing moet nemen.

Hesham Bilal-Hafiz van de fansite Man United News vindt dat de oud-Ajacied een transferverzoek in moet dienen bij het bestuur van de Red Devils, zodat hij in januari op zoek kan gaan naar een nieuwe werkgever waar hij wél op waarde geschat wordt. De journalist krijgt opvallend veel bijval op het sociale medium Twitter…

Marco van Basten liet gisteren over de keuze van Van de Beek voor United weten: “Je moet willen voetballen, elke week. Als je zo’n club kiest voor het geld en vijf à tien wedstrijden per jaar speelt, is dan slecht voor je loopbaan. Hij had dan over een jaar of drie hierheen moeten gaan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.