Voetbal4u.com

Spanje ‘Koeman niet blij met Messi na verloren Clasico’

FC Barcelona verloor van het weekend met 1-3 van Real Madrid. Trainer Ronald Koeman was hier niet blij mee en vooral Lionel Messi moest het hierbij ontgelden.

De Argentijn speelde zeker geen geweldige wedstrijd en volgens de Spaanse roddelmedia beet oefenmeester Ronald Koeman hem na de verliespartij iets bijzonders toe. De voormalige bondscoach van het Nederlands elftal zou tegen Messi gezegd hebben dat Ansu Fati voortaan de ‘leider’ is van Barça.

De Zaandammer zou daaraan toegevoegd hebben dat de Argentijn zijn talent in dienst zou moeten stellen van het supertalent. Fati is de toekomst van Barcelona, waar de situatie van Messi bekend is: na het huidige voetbalseizoen is de aanvaller van plan om het Camp Nou-stadion gratis en voor niets te verlaten.

Eerlijkheid duurt het langst, maar Don Balón vraagt zich af hoe de woorden van Koeman bij Messi gaan vallen. De superster is immers een eerzuchtige speler, die mogelijk niet gediend is van de botheid van zijn nieuwe coach…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.