Voetbal4u.com

Eredivisie Voormalig Oranje-international beëindigt per direct zijn carriere

Michel Vorm heeft zijn carriere per direct beëindigt. De doelverdediger geeft zijn zoektocht naar een nieuwe club op. Dit laat hij weten via Instagram. Vorm was clubloos sinds zijn vertrek bij Tottenham Hotspur.

Vorm had sinds het begin van dit seizoen geen club meer. Hij zou Tottenham eigenlijk vorig jaar al verlaten, maar door de blessure van Hugo Lloris in oktober 2019 werd zijn contract toch verlengd tot het einde van afgelopen seizoen. Nu is het definitief klaar. ‘Ik heb besloten om te stoppen met professioneel voetbal’, schrijft Vorm op Instagram.

Vorm speelde zes jaar voor FC Utrecht, waarvan één jaar op huurbasis voor FC Den Bosch, waarna hij in 2011 naar Swansea City vertrok. Tottenham Hotspur pikte de vijftienvoudig Oranje-international in 2014 op.

Na zijn vertrek bij Tottenham werd Vorm even weer in verband gebracht met een terugkeer naar de Eredivisie. Hij zou in beeld zijn bij zijn oude club Utrecht en andere Eredivisie-clubs, maar zover kwam het niet.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.