Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Real Madrid zet naam van Ajax-topscorer op haar lijstje’

Ajax wist dit weekend met maar liefst 0-13 te winnen van VVV Venlo en deze uitslag was wereldnieuws. Lassina Traoré tekende voor vijf doelpunten en maar liefst drie assists. Hij heeft zich hiermee in de kijker gespeeld van diverse buitenlandse clubs.

Het Spaanse roddelmedium Don Balón linkt de Ajax-spits aan een prachtige transfer. Het Spaanse Real Madrid zou in de persoon van Florentino Pérez de naam op het lijstje hebben gezet voor de toekomst. Concreet is de interesse nog niet, maar dat kan natuurlijk veranderen als Traoré zich goed blijft ontwikkelen.

Het is bekend dat Real Madrid op zoek is naar een nieuwe spits. Karim Benzema heeft een respectabele voetballeeftijd bereikt en Luka Jovic voldoet niet als stand-in. Benzema is op dit moment nog onomstreden, dus Real zoekt naar een spits die zich vanuit de achtergrond kan opwerken.

Of Traoré in de nabije toekomst daadwerkelijk in beeld komt, is zeer de vraag. De Ajacied is in Amsterdam immers nog niet eens een vaste waarde en dus zal Real niet zomaar een hoog bedrag voor hem neertellen. Zeker niet nu de coronacrisis al hard heeft toegeslagen in het Bernabéu. Om die reden ging eerder de komst van Donny van de Beek niet door.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.