Voetbal4u.com

Eredivisie Hakim Ziyech bijna klaar voor eerste basisplaats bij Chelsea

Manager Frank Lampard acht Hakim Ziyech bijna klaar voor zijn eerste basisplaats bij Chelsea. Tot op heden viel de topaankoop slechts driemaal in.

Chelsea kwam de laatste twee wedstrijden niet tot scoren, maar over zijn voorhoede maakt Lampard zich geen zorgen. “We zitten nog vroeg in het seizoen en hebben Timo Werner en Kai Havertz met een reden aangetrokken. Ik ken de kwaliteiten die we voorin hebben en het lijkt erop dat Hakim Ziyech bijna fit genoeg is om een wedstrijd te kunnen starten. Ik ben erg blij met mijn spelers”, aldus Lampard maandag op de persconferentie in aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen FK Krasnodar van woensdag.

Lampard gaf voor het duel met Manchester United nog aan het lastig te vinden om Ziyech in te passen. Door de coronacrisis en een knieblessure heeft de linkspoot de laatste maanden weinig gespeeld. “Zijn fitheid komt vanzelf, hij heeft nog wat tijd nodig om wedstrijdfit te worden nu hij hersteld is van zijn blessure”, zei de trainer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.