Voetbal4u.com

Champions League ‘Ten Hag kiest vanavond voor 4-3-3 met Tadic in de spits’

De kans is groot dat Ajax vanavond tegen Atalanta Bergamo gaat aantreden in een 4-3-3 opstelling met Dusan Tadic in de punt van de aanval.Dat schrijft het Algemeen Dagblad.

De Brazilianen David Neres en Antony krijgen op de buitenkant de voorkeur boven Quincy Promes, die vermoedelijk zelfs helemaal op de bank blijft. Daley Blind wordt namelijk opnieuw op het middenveld verwacht, samen met Ryan Gravenberch en Davy Klaassen, waardoor Promes niet in het elftal staat.

Achterin is er daardoor opnieuw ruimte voor Lisandro Martínez, die vorige week tegen Liverpool een goede indruk achterliet, toen hij weer eens in de basis mocht opdraven. Noussair Mazraoui keert na afgelopen weekend terug in de basisopstelling, toen hij rust kreeg tegen VVV-Venlo.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Onana, Mazraoui, Schuurs, Martínez, Tagliafico; Gravenberch, Blind, Klaassen; Antony, Tadic, NeresLaat een reactie achter

Your email address will not be published.