Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Willem II-aanvaller lag op de IC vanwege coronavirus’

Elton Kabangu is na drie maanden weer terug op het trainingsveld van Willem II. De aanvaller werd getroffen door het coronavirus en lag daardoor zelfs op de intensive care.

Eind juli testte Kabangu positief op het coronavirus, waarna hij direct werd afgezonderd van zijn ploeggenoten. Dat schrijft het Brabants Dagblad. De aanvaller had bijzonder veel last van het virus en was niet, zoals collega-voetballers, spoedig weer terug om te trainen en een wedstrijd te spelen. De situatie van Kabangu verslechterde zelfs en de zorgen namen toe.

De krant schrijft dat de Belg zelfs op de intensive care belandde, waar hij behandeld moest worden aan de serieuze gevolgen van het virus. Kabangu herstelde en maandag maakte hij zijn rentree op het trainingsveld bij Willem II, waar zijn ploeggenoten vanzelfsprekend heel blij waren om hem weer te zien. Het is nog onduidelijk hoe lang de aanvaller nodig heeft om weer wedstrijdfit te worden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.