Voetbal4u.com

Eredivisie 15-jarige Feyenoorder tekent eerste contract

Mike Kleijn heeft op 15-jarige leeftijd zijn eerste contract getekend bij Feyenoord. Volgens de officiele kanalen tekent hij een contract voor die seizoenen bij de Stadionclub.

Feyenoord houdt Kleijn, die voornamelijk in het O18-team speelt, zo uit de klauwen van geïnteresseerd clubs. Na verluidt kon hij naar het buitenland, terwijl ook Ajax zijn verrichtingen zou volgen. Dat wilde zijn belangenbehartiger Daan Kramp van Forza Sports Group echter niet bevestigen. “De interesse was er vanuit Nederland en het buitenland. Maar het is nooit een serieuze optie geweest voor Mike, hij heeft het erg naar zijn zin in Rotterdam”, zegt hij tegen het Algemeen Dagblad. “Wij zijn ervan overtuigd dat Feyenoord op dit moment de juiste club is voor hem. Dat gevoel werd bevestigd in onze gesprekken met Stanley Brard en Frank Arnesen.”

Kleijn is maar wat blij met zijn eerste profcontract en stelt doelen voor de toekomst. “Dit is natuurlijk een topdag, een die me altijd bij zal blijven. De laatste jaren is het heel snel gegaan. Dit seizoen wil ik me bij Onder-18 goed ontwikkelen, na dit jaar kijken we of ik al de stap kan maken naar Onder-21”, stelt de talentvolle linkspoot.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.