Voetbal4u.com

Kenneth Perez gefilieerd: ‘Wat een griezel’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

Analist Rene van der Gijp van het programma Veronica Inside is geen fan van Fox-analist Kenneth Perez. Hij heeft dan ook hard naar hem uitgehaald.

Zoals gebruikelijk mocht een FOX Sports-presentatrice, Fresia Cousiño Arias in dit geval, vertellen over de tv-uitzendingen van dit weekend. Van der Gijp informeerde bij welke wedstrijden Perez als analist te zien is. Na de reactie (sc Heerenveen – AZ en PSV – Willem II) counterde de voetbalanalist van Veronica Inside: “Dus ik kan me weer de hele zondag ergeren.”

“Wat een griezel vind ik dat”, voegde Van der Gijp toe. “Ik vind dat zo’n enge gozer, jongen. Het is een engerd. Het is zo erg… dan doet hij FC Emmen – Feyenoord en hebben ze tien minuten in de rust, pakt hij gewoon die hele tien minuten. Dan laat hij Arnold Bruggink niks zeggen.”

Derksen noemt dat ‘niet zo onverstandig’. “Rene, ik denk er totaal anders over. Ik vind hem de allerbeste analist die er is. Als hij er zit ben ik het bijna altijd met hem eens. Ik vind hem duidelijk, hij is kritisch. Ik vind het een heerlijke analist.” ‘Gijp’ vervolgt: “Ik vind het verschrikkelijk. Zo zie je maar dat iedereen een andere smaak heeft. Ik vind niet dat hij onzin uitkraamt. Maar ik vind wel dat hij teveel praat. Hij blijft maar lullen, man.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *