Voetbal4u.com

Eredivisie ‘RKC ontvangt flinke Frenkie de Jong-bonus’

RKC kan binnenkort weer een leuke bonus tegemoet zien omtrend de transfer van Frenkie de Jong. Dit komt vanwege een bonusconstructie die Ajax heeft uitonderhandeld met FC Barcelona. Als hij namelijk 50 wedstrijden voor de Catalanen heeft gespeeld dan komt er een bedrag vrij.

Frank van Mosselveld, de algemeen directeur van RKC, ziet dat zijn club er financieel goed voorstaat, ondanks de gevolgen van de coronacrisis. Het ‘De Jong-geld’ is echter meer dan welkom in Waalwijk. Van Mosselveld wil niet aangeven om hoeveel geld het gaat, maar geeft toch een hint. “Een bedrag van zes cijfers? Ja, dat komt in de buurt”, stelt hij in gesprek met Voetbal International.

RKC ontvangt naar verluidt ongeveer 150.000 euro, wanneer de tweede termijn door Barcelona overgemaakt wordt aan Ajax. In totaal ontvangt RKC 660.000 euro in vier termijnen, terwijl het eerder al 3,7 miljoen euro ontving. “Dat is inderdaad een meevaller, die – zeker in deze tijd met lege stadions – zeer welkom is”, aldus Van Mosselveld.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.