Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord-spits wil voor twee jaar bijtekenen in de Kuip’

Het ziet ernaar uit dat Feyenoord-spits Naoufal Bannis een nieuw contract gaat ondertekenen. Volgens het Algemeen Dagblad zal hij voor twee jaar gaan bijtekenen.

Het contract van de 18-jarige aanvaller loopt komende zomer af en dus was er Feyenoord veel aan gelegen om die verbintenis open te breken. De gesprekken met Bannis verliepen echter moeizaam en technisch directeur Frank Arnesen vond dat Bannis uiterlijk zaterdag moest beslissen of hij wilde bijtekenen of niet. Dat leek niet te gaan gebeuren, maar op de valreep heeft de spits te kennen gegeven dat hij toch wil verlengen.

Het Algemeen Dagblad zegt dat het de bedoeling is dat Bannis tot medio 2023 zal gaan bijtekenen in De Kuip. Daarmee is de toekomst van de talentvolle spits in Rotterdam veiliggesteld. Er wordt veel van de 18-jarige Hagenaar verwacht, die afgelopen weekend nog een sleutelrol vervulde op de Oude Meerdijk. Hij maakte in blessuretijd de winnende tegen FC Emmen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.