Voetbal4u.com

Spanje ‘FC Barcelona wil 10,2 miljoen euro van Neymar vangen’

UNIBET! GEEFT €5.000.000 WEG ALS NEDERLAND HET WK WINT! KLIK HIER!

FC Barcelona wil 10,2 miljoen euro ontvangen van Neymar omdat er een belastingfout zou zijn gemaakt. Dit weet het Spaanse medium El Mundo Deportivo te melden.

Er zou in 2015 een foute berekening zijn gemaakt bij het inhouden van belasting, waardoor Neymar te veel salaris uitbetaald kreeg door Barcelona. De club heeft inmiddels een claim ingediend bij de aanvaller om dat bedrag terug te krijgen. Neymar kwam eerder al negatief in het nieuws in Spanje: hij stond bovenaan een ‘zwarte lijst’ met een belastingschuld van ongeveer 34 miljoen euro.

Het is niet de eerste keer dat Neymar en Barcelona lijnrecht tegenover elkaar staan. Eerder dit jaar deed de rechter nog een uitspraak in een zaak tussen de twee partijen. Neymar eiste ruim veertig miljoen euro aan tekenpremies, maar Barcelona vond dat het recht had op een vergoeding wegens contractbreuk. Barcelona won de zaak.

De tien miljoen euro zouden zeer welkom zijn bij Barcelona, dat het financieel lastig heeft na de uitbraak van het coronavirus.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *