Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax heeft een enorme fout begaan met Sven Botman’

Analist Johan Derksen snapt er maar niks van dat Ajax Sven Botman zomaar heeft laten vertrekken naar het Franse Lille deze zomer. In de ogen van de analist had hij namelijk zomaar basisspeler kunnen worden in Amsterdam.

“Ajax heeft een ontzettende fout begaan door voor het geld te kiezen voor die Botman”, concludeert Derksen vrijdagavond in Veronica Inside. Het huidige centrum bevalt hem geenszins. “De zwakste plek van Ajax is het centrale duo.”

Derksen vond Botman bij sc Heerenveen al uitblinken vorig seizoen. “En ook bij Lille doet hij het weer fantastisch. Hij is gewoon beter dan die twee die in het centrum staan bij Ajax. Als ik zie wat Ajax uit Zuid-Amerika haalt voor veel geld, dan vraag ik me af of er mensen zitten die het wel kunnen beoordelen”, aldus Derksen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.