Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Matthijs de Ligt inzet bij presidentsverkiezingen Barcelona’

Matthijs de Ligt zou in 2021 zomaar eens een toptransfer kunnen gaan maken. Volgens het medium Diariogol wil Barcelona hem naar het Camp Nou halen. Of beter gezegd, Joan Laporte wil De Ligt naar Camp Nou halen indien hij de presidentsverkiezing wint.

Hij hoopt op een terugkeer op het pluche van de grootmacht en wil de Juventus-verdediger vervolgens opnieuw koppelen aan Frenkie de Jong.

De Ligt was in zijn Ajax-periode al een serieuze optie voor Barcelona, maar destijds koos hij voor Juventus. In Turijn ziet men in hem de defensieleider voor de komende jaren nu Giorgio Chiellini en Leonardo Bonucci de dertig alweer een tijdje zijn gepasseerd. Barcelona wil Juventus echter een horrorscenario bezorgen door hem weg te kapen.

Laporta heeft al contact gelegd met het management van De Ligt. Op dit moment richt de Oranje-international zich volledig op fit worden en belangrijk worden voor Juventus. Een transfer heeft allesbehalve de prioriteit, maar een overstap naar Barcelona zou toch nog een optie kunnen worden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.