Voetbal4u.com

‘Ajax moet 18 miljoen euro betalen voor topaankoop’

Ajax heeft een oogje op de Braziliaanse aanvaller Brenner Souza da Silva van Sao Paulo maar zullen hiervoor wel stevig in de portemonnee moeten trekken. São Paulo heeft het financieel gezien behoorlijk zwaar, maar dat betekent niet dat de twintigjarige spits een goedkope klant is. Volgens de Braziliaanse media moet Overmars namelijk op de proppen komen met een bod van minstens 18 miljoen euro, als hij serieus zaken wil doen.

Zelfs dat is mogelijk niet genoeg, want ook Juventus, AC Milan, SS Lazio, Arsenal en Paris Saint-Germain houden de verrichtingen van de genoemde voetballer in de Arena de São Paulo goed in de gaten. Overigens is er nog geen enkele partij die een concreet bod uitgebracht heeft, aldus UOL Esporte.

Brenner is dit seizoen behoorlijk op schot bij São Paulo, want in 26 officiële wedstrijden (in alle competities), was hij al goed voor zeventien doelpunten. Ajax beschikt al over een flink aantal spitsen, maar Lassina Traoré en Bryan Brobbey presteren wisselvallig, Danilo doet ervaring op bij FC Twente en Klaas-Jan Huntelaar is enkel en alleen nog pinch-hitter.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *