Voetbal4u.com

‘Feyenoord kwam maar niet, en daarom ben ik naar Ajax gegaan’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

In 2018 verliet Danilho Doekhi Ajax voor een avontuur bij Vitesse. De verdediger wist niet door te breken in Amsterdam. Doekhi is een Rotterdammer en speelde in de jeugd van Excelsior.

Rijnmond vraagt hem waarom hij niet naar Feyenoord is gegaan. “Tja, ik weet het niet. Het is zo gelopen. Ik speelde in de jeugd bij Excelsior. Uiteindelijk kwam Ajax en ben ik daarheen gegaan. Feyenoord kwam niet, dus het was nooit een optie. Nu speel ik bij Vitesse en bij Jong Oranje en probeer ik mezelf te ontwikkelen en m’n best te doen.”

De stap van Excelsior naar Ajax was een grote, zegt Doekhi. “Qua faciliteiten, professionaliteit en niveau is dat een aardige stap omhoog. Met Jong Ajax werden we kampioen in de Jupiler League. Ik had het gevoel dat ik klaar was voor de Eredivisie, maar dat gebeurde niet bij Ajax. Dus moest ik verder kijken. Toen kwam Vitesse. Een mooie club, een subtopper. Daar sta ik nu in de basis. Dit is nu m’n derde seizoen, ik ontwikkel me en dat is goed voor een jonge speler.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *