Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Arsenal gaat in januari poging wagen voor Christian Eriksen’

Er is een opvallende ruiltransfer aanstaande in voetballand. In de winterstop wil Arsenal namelijk proberen om Christian Eriksen over te nemen van Inter Milan en daarvoor in ruil Granit Xhaka teruggeven.

De oud-Ajacied transfereerde afgelopen januari nog van Tottenham naar Inter, maar komt in Milaan weinig aan spelen toe. Eriksen hoopt naar verluidt op een terugkeer naar de Premier League en de gevoelige ruiltransfer naar Arsenal zou nu dus uitkomst moeten bieden.

Overigens zijn er volgens de Italiaanse sportkrant meer mogelijkheden. Manchester United (Fred of Nemanja Matic) en Chelsea (N’Golo Kanté) zouden dezelfde constructie ter sprake kunnen brengen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.