Voetbal4u.com

‘Ajax moet 50 miljoen betalen voor toptarget’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Ajax wil zich graag gaan versterken met de spits Brenner maar hoeven niet een leuke korting te verwachten van zijn club Sao Paulo. Technisch directeur Marc Overmars zou maar liefst 50 miljoen euro voor de Braziliaan moeten betalen.

São Paulo zet hoog in omdat de club financiële problemen heeft, waar het maar wat graag van verlost wil worden. De hoofdrolspeler in dit verhaal zou daarvoor kunnen zorgen, want hij wordt óók begeerd door onder meer het Engelse Arsenal, het Franse Paris Saint-Germain en de Italiaanse clubs Juventus, AC Milan en SS Lazio.

Ajax lijkt dus kansloos te zijn, al kunnen we niet helemaal uitsluiten dat Overmars een konijn uit de hoge hoed tovert.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *