Voetbal4u.com

‘Frank de Boer zal opstelling vanavond gaan veranderen’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Vanavond speelt Oranje in de Nations League voor haar laatste kans tegen Polen. De verwachting is dat bondscoach Frank de Boer zijn opstelling zal gaan aanpassen. Dit weet de Telegraaf te melden. Luuk de Jong én Owen Wijndal verdwijnen uit het elftal.

Het bovengenoemde medium bericht op de woensdagochtend: “Om Polen in Chorzow op de knieën te krijgen, belooft bondscoach Frank de Boer een Nederlands elftal op te stellen met ‘frisse benen’. Wie? Daar liet de bondscoach zich niet over uit. Het ligt voor de hand dat De Boer een plaatsje inruimt voor Donyell Malen als linksbuiten, zodat Memphis Depay de spitspositie van Luuk de Jong kan innemen.”

De krant gaat verder: “De spits van Sevilla maakte tegen Spanje en Bosnië en Herzegovina als enige tweemaal de negentig minuten vol. Achter hem ‘scoorde’ Daley Blind 174 minuten, Owen Wijndal 169 minuten en Depay 158 minuten. Overigens maakte Blind noodgedwongen zoveel minuten, omdat hij tegen Spanje in de zesde minuut de geblesseerde Nathan Aké moest vervangen. Het ligt voor de hand, dat Patrick van Aanholt de positie van Wijndal inneemt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *