Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Juventus gaat zich bij PSV melden voor aanvallende ster’

Volgens de buitenlandse media kan Donyell Malen komende zomer een mooie transfer gaan maken naar de Serie A. Juventus zou hem namelijk willen overnemen van PSV.

Malen is de voorbije dagen nadrukkelijk gelinkt aan AC Milan, dat hem wil aantrekken als stand-in en latere opvolger van Zlatan Ibrahimovic. Maar de club uit Milaan heeft serieuze concurrentie. Calciomercato.com schrijft dat ook Juventus contact heeft gelegd met zaakwaarnemer Mino Raiola om zijn komst te bestuderen.

Malen verscheen vorig seizoen al op de radar bij Europese topclubs, maar door een knieblessure en het coronavirus verdween hij ruim een half jaar buiten beeld. Inmiddels heeft de Oranje-international zich goed herpakt met interesse uit Italië als resultaat.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.