Voetbal4u.com

Italië ‘Inter wil vervanger voor Stefan de Vrij weghalen bij Ajax’

Met Stefan de Vrij in de gelederen heeft Inter Milan één van de beste verdedigers uit de competitie in haar selectie maar toch willen ze er nog een rechtspoot bij. En hiervoor willen ze Ajax-speler Perr Schuurs gaan halen.

La Gazzetta dello Sport heeft Schuurs deze week gelinkt aan een transfer naar de club uit Milaan. Inter zou zelfs al druk uitoefenen om de Ajax-verdediger te verleiden tot een avontuur in de Serie A. Zijn marktwaarde bedraagt tien miljoen euro, maar naar verluidt wil Ajax zeker dertig miljoen euro op tafel zien.

In Italië denkt men dat Schuurs in de voetsporen kan treden van Matthijs de Ligt (Juventus) en De Vrij. Dat is opvallend, want juist bij Ajax is hij niet onomstreden meer. Vooral internationaal zakte de Limburger een paar keer door het ijs.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.