Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Ajax weet al wie vervanger van Erik ten Hag moet worden’

Erik ten Hag zit momenteel bij Ajax nog goed op zijn plaats. Toch werd hij de laatste jaren steeds in verband gebracht met andere clubs dus een transfer zou er zomaar eens van kunnen komen. Het zou daarom goed kunnen dat de Amsterdammers dan weer gaan uitkomen bij Frank de Boer.

In de voetbalpodcast van De Telegraaf neemt Ajax-watcher Mike Verweij het op voor de bondscoach van het Nederlands elftal. “Vergeet niet dat De Boer toen materiaal had…”, zo opent de journalist. “Het is mijn stokpaardje geworden, maar het niveau Tobias Sana en allerlei aankopen van Martin Jol toen hij het overnam.”

“Dat is ook wel wat meespeelt. Als je nu ziet dat hij bij het Nederlands elftal wel goed materiaal heeft…”, verwijst Verweij naar het goede aanvalsspel van Oranje. “Daarom denk ik ook dat Frank de Boer op termijn weer een hele goede trainer voor Ajax is.”

“Hij heeft de financiële basis gelegd voor hoe het nu met de club gaat en hij moet ook een keer de kans krijgen met een selectie die wel heel veel waard is met veel geld spelers. Ten Hag heeft nu voor 170 miljoen euro mogen investeren”, zo voegt Verweij toe.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.