Voetbal4u.com

Eredivisie Mohammed Kudus komt met goed Ajax-nieuws

Mohammed Kudus is hard opweg terug bij Ajax. Hij herstelt momenteel van een fikse blessure die hij opliep in het CL-duel tegen Liverpool.

“Ik heb leuke berichtjes gekregen van iedereen. Ik wil iedereen bedanken voor die opstekers”, vertelt Kudus in Inside Ajax. “Het is nu bijna weer normaal. Ik kan bijna alles weer doen, zoals autorijden en lopen zonder krukken. Ik doe revalidatie en het wordt nu weer normaal.”

Kudus voelt zich ondanks zijn absentie wel degelijk Ajax-speler. “Ik kijk elke wedstrijd. In mijn gedachten ben ik bij ze, ook al ben ik er fysiek niet bij. Ik steun ze bij elke wedstrijd. Ik was natuurlijk nieuw, maar mijn ploeggenoten en de staf hebben me geholpen. Door de Afrikaanse medespelers was het makkelijk om mijn draai te vinden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.