Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Overmars denkt 30 miljoen te kunnen cashen voor Perr Schuurs’

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax denkt flink te kunnen cashen voor Perr Schuurs. Volgens het medium The Liverpool Echo zou het gaan om 30 miljoen euro en dat wordt vandaag bevestigd door een hoop andere Engelse kranten, zoals bijvoorbeeld The Mirror en The Daily Mail. Het is al langer bekend dat Liverpool een oogje heeft op de Limburger.

Het is een publiek geheim dat men in de Johan Cruijff ArenA eigenlijk helemaal niet zo tevreden is over de ontwikkeling die Schuurs doormaakt. In de Eredivisie kan hij het wel bolwerken, maar in de Champions League tegen Liverpool (0-1 verlies), Atalanta Bergamo (2-2) en FC Midtjylland (1-2 winst) was hij de zwakste man in het elftal van oefenmeester Erik ten Hag.

Achter de schermen is Overmars op zoek naar een stopper die het gewenste niveau wél aankan en wat dat betreft zou het fijn zijn om 30 miljoen euro te incasseren voor Schuurs. Onmogelijk? Dat zou je misschien zeggen, maar eerder bokste de bestuurder het voor elkaar om Maximilian Wöber door te verkopen aan Sevilla voor 11 miljoen euro. En het Italiaanse Cagliari wordt na dit seizoen geacht om liefst 10 miljoen euro af te tikken voor ‘miskoop’ Razvan Marin…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.