Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax gaat met gewaagde opstelling spelen in de Champions League’

Erik ten Hag de trainer van Ajax kiest de laatste weken steeds vaker voor Zakaria Labyad op de nummer 10 positie. Hij vult dat aardig in maar kan hij dat ook op Champions League-niveau? De heren van de Pak Schaal Podcast noemen het gedurfd.

Journalist Freek Jansen van Voetbal International zegt: “Ik ben benieuwd of Ten Hag het aandurft om Labyad ook tegen FC Midtjylland op te stellen.”

In Denemarken fungeerde Dusan Tadic als spits en dat pakte eigenlijk wel goed uit. Arco Gnocchi: “Midtjylland heeft natuurlijk wel van die vuurtorens achterin staan, hè?” Jansen reageert: “Daarom was Tadic in de spits uit wel een goede oplossing, die vond ik ook wel goed spelen.”

Doet Labyad mee bij Ajax, dan speelt de Serviër vermoedelijk op nummer negen, waarbij hij geflankeerd wordt door David Neres en Antony (als hij hersteld is van zijn blessure) óf Quincy Promes.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.