Voetbal4u.com

Engeland ‘Donny van de Beek krijgt herkansing bij Manchester United’

Vanavond speelt Manchester United in de Champions League tegen het Turkse Basaksehir. En de geruchten gaan rond dat de coach Solksjaer Donny van de Beek voor deze partij een herkansing in de basis gaat geven.

Van de Beek mocht in competitieverband nog geen enkele keer starten bij United, dat nochtans al vaak wisselde in de basisploeg. Wel stond de Oranje-international in de basis tegen Istanbul Basaksehir in Turkije. Dat duel ging verloren en sindsdien moest de middenvelder weer vanaf de bank toekijken.

Nu lonkt een nieuwe kans tegen dezelfde opponent. Solskjaer zou Bruno Fernandes rust willen geven en Paul Pogba ontbreekt mogelijk opnieuw door een blessure. Om die reden denkt de Noorse manager nu weer aan de Nederlander, zo weet de Manchester Evening News.

Van de Beek kan zich echter geen zwak optreden veroorloven indien hij start. Solskjaer is naar verluidt sceptisch over de oud-Ajacied, waardoor dit misschien wel meteen een examen is.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.