Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord slaag flinke slag na geslaagd etentje’

Feyenoord heeft het financieel lastig maar hebben met Marcos Senesi een grote goudmijn onder contract staan. Ze willen in de toekomst flink gaan cashen en hopen daarom zijn contract te verlengen.

“Daarover hebben we de eerste gesprekken al gevoerd”, beaamt technisch directeur Frank Arnesen in Voetbal International. “We zijn uit eten geweest, zijn familie was er ook bij. Het was een eerste kennismaking. Marcos is een ongelooflijk sympathieke jongen en een geweldige speler voor ons.”

“Ja, hij heeft nog tot 2023, maar ook voor hemzelf is het een goed signaal dat we zijn verbintenis willen openbreken. Qua salaris hoort hij nu ook al in een hogere schaal en zo”, aldus Arnesen. “We willen hem in alles laten blijken dat hij een belangrijke speler is voor ons. Hij verdient dat. Ik heb contact gehad met zijn vader, binnenkort praten we verder.”

Senesi (23) is bezig aan zijn tweede seizoen bij Feyenoord, waar hij dit seizoen al twee fraaie goals maakte. Afgelopen zomer werd zijn naam al gelinkt aan Europese subtopclubs.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.