Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Ajax kan gaan stunten op Anfield Road’

Vanavond speelt Ajax in de Champions League tegen FC Midtjylland maar volgende week staat de kraker tegen Liverpool op het programma. Analist Kenneth Perez blikt alvast vooruit op dit duel.

De Deen vraagt zich af: “Zal Ajax bij Liverpool nog iets kunnen doen? Liverpool heeft echt heel weinig spelers over en ze zijn al klaar.” De analyticus gaat er dus van uit dat de Reds vanavond van Atalanta Bergamo winnen: “Ajax heeft natuurlijk echt wel kwaliteiten, nog meer dan Atalanta in zo’n wedstrijd. Atalanta werd echt afgedroogd in tegen Liverpool (5-0, red.). Als Ajax daar de ruimte krijgt, dan kan het echt wel iets doen.”

Pérez denkt dat de Amsterdammers vanavond ‘gewoon’ gaan winnen: “Ik vond de wedstrijd daar (1-2 overwinning, red.) een Eredivisie-wedstrijd. Lekker open, aanvallen en we zien wel waar het schip strandt. Ajax was dan het iets betere elftal en het wist ook te winnen. Ik neem aan dat Ajax wint in de Johan Cruijff ArenA en dat moet ook als je echt iets wilt in de poule.”

Hij stelt als laatste dat Ajax ook weer niet lichtzinnig mag denken aan Liverpool-uit: “Tegen Leicester City winnen ze ook gemakelijk (3-0, red.). Liverpool speelt natuurlijk met een andere intensiteit dan de andere ploegen in de poule. Maar als ze al klaar zijn dan denk ik dat Ajax daar wel wat kan doen. Maar dat is van later zorg.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.