Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax vanavond met Labyad en Klaassen in de basis, Antony op de bank’

Ajax speelt vanavond het belangrijk Champions League-duel tegen FC Midtjylland. Het Algemeen Dagblad gaat ervan uit dat de Amsterdammers starten met Zakaria Labyad en Davy Klaassen in de basis.

Wie niet start, is Antony. De buitenspeler was er afgelopen weekend niet bij en gold als twijfelgeval voor het Champions League-duel van vanavond. De Braziliaan kan minuten maken, maar wordt voor de zekerheid op de bank gehouden door Erik ten Hag. Daardoor is er weer een basisplek voor David Neres. Hij scoorde afgelopen weekend tegen Heracles en mag het nu ook weer in de Champions League laten zien.

Opmerkelijk is dat Labyad eveneens een basisplaats heeft. De Marokkaan vormt samen met Klaassen en Ryan Gravenberch. Voorin begint captain Dusan Tadic op links, omdat Lassina Traoré in de punt van de aanval start. Quincy Promes is dus wederom bankzitter. De defensie kent verder geen verrassingen.

De voor Ajax zeer belangrijke wedstrijd begint om 21.00 uur.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico; Klaassen, Gravenberch; Neres, Labyad, Tadic; Traoré.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.