Voetbal4u.com

Engeland Engelse pers lovend over prestatie Donny van de Beek

Manchester United wist gisteren met 4-1 te winnen in de Champions League van het Turkse Basaksehir en Donny van de Beek mocht in de basis starten. En dat deed hij goed. Hij heeft met zijn spel de nodige indruk gemaakt op de Engelse pers.

De man uit Nijkerkerveen kreeg dan ook een 8 in het spelersrapport van The Independent. ‘Een indrukwekkend optreden van de Nederlander, aan beide zijden van het veld’, oordeelde het dagblad. ‘Hij probeert uit alle macht om ook in de Premier League aan de aftrap te staan en heeft zijn manager (Ole Gunnar Solskjaer, red.) in ieder geval food for thought gegeven.’

Van de Beek kon sowieso prima cijfers overleggen. Zo deelde Manchester Evening News een 7 uit. ‘De Nederlander oogde zelfverzekerd in zijn nieuwe rol. Hij zorgde voor diepgang en voelde zich meer dan comfortabel naast Fred (de twee vormden op papier het controlerende blok, red.).’ The Daily Mirror noteerde ook een 7 en gaf zelfs advies aan Solskjaer. ‘Van de Beek rechtvaardigde zijn plek in de basis met een intelligent en gedisciplineerd optreden op het middenveld. Hij zou eigenlijk een regular starter moeten zijn.’

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.