Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Hij wilde niet naar Feyenoord, want hij was voor Ajax’

Arie Haan heeft in het verleden geprobeerd om Arnold Bruggink naar Feyenoord te halen. Dit lukte hem niet en later vertrok de aanvaller naar PSV.

“Ik wilde Arnold Bruggink als spits hebben. Maar ik merkte dat hij helemaal niet naar Feyenoord wilde. Bruggink was een Ajacied, die wilde dolgraag naar Ajax. Maar Ajax nam hem niet en hij eindigde bij PSV”, gaf Haan te kennen aan De Telegraaf.

Haan blijkt ook geprobeerd te hebben om Regillio Vrede naar de club te halen toen hij nog bij RKC speelde. “Vrede kon bij Feyenoord twee keer zoveel verdienen als bij Roda JC. Toch ging hij naar Kerkrade. Het aanbod van Nol Hendriks, geldschieter van Roda JC destijds, was voor zijn agent kennelijk interessanter. Ik heb het later nog eens verteld aan Vrede toen hij in Groningen speelde. Hij wist helemaal niet dat Feyenoord hem wilde hebben.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.