Voetbal4u.com

Champions League ‘Midtjylland mag blij zijn dat Ajax gaspedaal losliet’

Ajax wist gisteren met 3-1 te winnen van het Deense FC Midtjylland. Na rust kwamen de Amsterdammers op stoom en scoorde ze direct tweemaal. Na afloop mogen de Denen vooral blij zijn dat het bij ‘slechts’ drie doelpunten is gebleven.

In de tweede helft ging het mis voor FC Midtjylland. “Ajax-ster Dusan Tadic was het brein achter de bliksemstart. Hij legde de zwakke punten van Midtjylland bloot door zowel het grote talent Ryan Gravenberch als Noussair Mazraoui in stelling te brengen en vuurde ook daarna de ene na de andere giftige Ajax-pijl af”, valt te lezen bij het Deense Ekstra Bladet.

“Zo werd alle hoop van Midtjylland doorboord. De Deense kampioen mag blij zijn dat Ajax de voet van het gaspedaal haalde na de 3-0 van David Neres. De ineenstorting van Midtjylland in Amsterdam deed denken aan de eerste wedstrijd tegen Atalanta Bergamo (4-0, red.). Er worden te veel onvergeeflijke persoonlijke fouten gemaakt.”

Ook bij BT Sport was men niet tevreden. Zo kreeg trainer Brian Priske een 3 van de krant. “Hij wilde het signaal afgeven dan Midtjylland naar Nederland was gekomen om te winnen, maar ging poedelnaakt naar huis. Helemaal uitgekleed. Ajax is een goede ploeg en veel beter dan elk ander Deens team, maar het verschil mag niet zo groot zijn. Het leek wel een speeltuin. Naïef.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.