Voetbal4u.com

Frankrijk ‘FIFA moet ‘nummer 10′ van Maradona voor eeuwig bevriezen’

Als het aan de trainer van Olympique Marseille, André Villas-Boas  ligt dan wordt het nummer 10 waar Diego Maradona zijn gehele carriere mee speelde bevroren.

“Ik zou willen dat de FIFA nummer 10 niet meer vergeeft, in geen enkel land en in geen enkel team”, zei Villas-Boas na het 2-0-verlies in de Champions League tegen FC Porto. “Dat zou het beste eerbetoon zijn voor hem. Zijn overlijden is een ongelooflijk verlies voor de voetbalwereld.”

Napoli, waar Maradona van 1984 tot 1991 speelde, heeft rugnummer 10 sinds 2000 niet meer in gebruik uit respect voor de voetballegende. De FIFA heeft echter al eens aangegeven dat het Argentijnse elftal geen toestemming krijgt om het rugnummer van de voormalig sterspeler aan geen enkele speler toe te kennen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.