Voetbal4u.com

Champions League Klopp boos over Ajax-thuis: ‘Iemand steekt spaak in het wiel’

Liverpool ging gisteren kansloos in eigen huis onderuit tegen Atalanta Bergamo. Over zes dagen staat de Champions League-wedstrijd tussen Liverpool en Ajax op het programma. En trainer Jurgen Klopp maakt zich nogal druk om het schema.

“We spelen over zes dagen tegen Ajax. Ajax speelt zaterdag trouwens niet al om half twee (zaterdag om 18.45 uur, red.). Dat is nog iets waar we mee te maken krijgen. Iemand steekt nog even een spaak in het wiel”, zo gaf Klopp aan tegenover beIN Sports.

“We moeten zien hoe het gaat. Ze krijgen tien minuten om teleurgesteld te zijn. Daarna start het herstel. Zaterdag spelen we alweer tegen Brighton. Geloof me: de jongens hebben vanavond alles gedaan. Er zijn mensen die denken: is dit alles? Ja, maar dat is hoe het soms gaat. Brighton is een goed voetballende ploeg. Ze maken het veld groot, waardoor we veel zullen moeten lopen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.