Voetbal4u.com

‘Ajax passeert Van Aanholt en gaat voor andere Oranje-international’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Het ligt in de lijn der verwachting dat Nicolas Tagliafico deze zomer een transfer gaat maken en dus moet Marc Overmars alvast opzoek naar een vervanger voor hem.

“De afspraak is gemaakt dat hij dit seizoen sowieso blijft”, vertelt Mike Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf. “Dat is een prettige wetenschap, omdat de transfermarkt heel snel weer opengaat en omdat alle topwedstrijden van Ajax in de Eredivisie na de winterstop komen. Er is een bedrag afgesproken en dat zal om en nabij de twintig miljoen liggen.”

Voor dat bedrag mag Tagliafico medio 2021 vertrekken. Patrick van Aanholt is genoemd als mogelijke opvolger, maar de Ajax-watcher ziet dat niet gebeuren. Hij dropt een andere naam: “Misschien wordt Jetro Willems een hele interessante speler. Hij is komende zomer transfervrij. Overmars heeft een keer gezegd dat hij heel geïnteresseerd is in spelers van het Nederlands elftal. Ze willen een bepaald percentage Nederlandse spelers in het Ajax-elftal hebben.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *