Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Hakim Ziyech speelt volgend seizoen samen met Lionel Messi’

Chelsea timmert hard aan de weg om weer een absolute topclub te worden. Zo haalden ze dit seizoen Timo Werner, Kai Havertz en Hakim Ziyech binnen en misschien komt daar volgend seizoen een wel nog grotere naam bij.

Voorwaarde is wel dat de Argentijnse aanvaller zijn aflopende contract bij FC Barcelona niet gaat verlengen. In dat geval zien de Londenaren voldoende perspectief om toe te slaan.

Messi wilde afgelopen zomer al vertrekken, maar de gelimiteerde transfersom van 700 miljoen euro stond dat in de weg. Heel veel beter gaat het echter niet dit seizoen en dus lijkt de aanvaller er weinig aan gelegen om een contractverlenging aan te gaan, al is er wel een presidentsverkiezing op komst.

Manchester City is vaak genoemd, maar er gaan wisselende verhalen over die optie. Chelsea zou nu de concurrentie aan willen gaan. Ziyech zou volgend seizoen dus zomaar eens teamgenoot van Messi kunnen worden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.