Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Gravenberch is een nog groter talent dan Frenkie de Jong

Bij Ajax loopt als sinds jaar en dag veel talent rond maar de heren van Veronica Inside verbazen zich nu door de ontwikkeling die Ryan Gravenberch doormaakt.

René van der Gijp en Johan Derksen raden hem aan om nog twee jaartjes bij Ajax te blijven, ondanks interesse van onder meer Juventus en Manchester United. Daarna kan hij ‘als basisspeler van het Nederlands elftal, met meer status en aanzien, naar een topclub vertrekken’. “Want het duurt niet lang meer voor hij in de basis staat bij Oranje”, denkt Derksen.

“Ik vind hem het grootste talent van alle middenvelders bij Oranje. Ja, ook een groter talent dan Frenkie de Jong, want Gravenberch heeft ook nog eens de drang naar voren. Frenkie scoort nóóit.” En Valentijn Driessen vult aan: “En hij is ook verdedigend gewoon goed, hij loopt ook gewoon alles mee. Ik denk ook niet dat hij weggaat, hij heeft net zijn contract verlengd en bij Ajax speel je Champions League.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.