Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Ajax krijgt belangrijk nieuws te horen vanuit Liverpool

Midweeks speelt Ajax in de Champions League een uitwedstrijd tegen Liverpool. The Reds moeten vele spelers missen en de kans is nu ook graag dat Oxlade-Chamberlain en Thiago Alcantara deze wedstrijd ook gaan missen.

Na het competitieduel van Liverpool met Brighton & Hove Albion (1-1) van zaterdagmiddag liet oefenmeester Jürgen Klopp weten over de beschikbaarheid van de beide middenvelders: “Ik wil Ajax en Wolves niet te veel vertellen, maar ik denk het niet.”

Voetbal International voegt daar nog aan toe: “De ziekenboeg van de Engelse kampioen blijft daarmee flink gevuld, want ook verdedigers Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk en Joe Gomez en middenvelder Naby Keïta staan nog aan de kant en James Milner kwam daar zaterdag bij met een hamstringblessure.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.