Voetbal4u.com

Eredivisie Wilfred Genee reageert op racisme-rel Veronica Inside

De heren van Veronica Inside hadden deze zomer knallende ruzie en de stekker leek het programma uit te gaan. Maar toen greep zenderbaasa John de Mol in en hield de heren aan hun contract. Maar goed is de relatie tot op dit moment niet.

Op BNR Nieuwsradio reageerde Genee op de vraag of hij zich ‘een beetje vies’ voelt. “Nee, ik voel me niet vies. Ik doe gewoon mijn werk en daar word ik voor betaald.” Of het niet een beetje tragisch is? “Het is niet met tegenzin, maar er is wel iets veranderd daardoor. Dat snap je wel, toch? Welke tragiek zit erin? Het is nooit een verplichting geweest, maar we hebben altijd al een rare relatie met elkaar gehad. We hebben een haat-liefde-relatie.”

Genee stoort zich nog altijd aan het feit dat hij als boeman is neergezet. “Ik heb geleerd dat je soms aan beeldvorming niet zo veel kan veranderen, ook al probeer je iets naar eer en geweten te doen en denkt daar goed afspraken over te hebben gemaakt.”

“Nou, het was wel zo: we hebben afspraken gemaakt dat we het zo gingen doen en vervolgens werd het ontkend. Dat is natuurlijk wel een beetje gek als je met z’n allen afspraken maakt in Grolloo dat je mensen gaat uitnodigen en opeens weten mensen dat niet meer. Dat is best gek, toch?”, aldus Genee, die daarmee de verhoudingen verder zal verscherpen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.