Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Geldschieters willen Mark van Bommel bij FC Utrecht hebben’

Het zou goed kunnen dat Mark van Bommel op korte termijn aan het roer zal staan bij FC Utrecht. En dat hij dan wordt bijgestaan met Wesley Sneijder als zijn assistent.

“Ik merk dat er rondom Frans van Seumeren wel heel wat bepalende mensen aan het pushen zijn: Van Bommel en Sneijder”, onthulde Hans Kraay jr. maandagavond in Veronica Inside. Het zou gaan om mensen ‘die er wat geld in stoppen’ bij de Domstedelingen.

Kraay denkt niet dat het gebrek aan trainerspapieren Sneijder gaat nekken. “Van Bommel trainer, Rick Kruys eerste assistent en Sneijder tweede assistent. Als tweede assistent hoef je geen papieren te hebben, dan kun je gewoon keurig in de dug-out zitten.”

Op dit moment lijkt het idee nog niet concreet. Kraay: “Ik heb wel begrepen dat Van Bommel erg graag zou willen, en dat hij het ook graag met Sneijder zou willen doen. Van Bommel en Sneijder, die in het Nederlands elftal niet zo heel geweldig samen waren, die zijn sinds het laatste jaar best close. Hoe dat ineens komt weet ik niet, maar zij kunnen met zijn tweeën wel door één deur.”

Johan Derksen vindt dat idee ‘onzin’. Hij onthult: “Ik begrijp best: als je Henk Fraser wilt binnenhalen, moet je vijf ton aftikken bij Sparta. Ik hoor ook dat ze erg gecharmeerd zijn bij Utrecht van die Duitser bij Heracles Almelo (Frank Wormuth, red.), maar die heeft ook nog een contract.”



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *