Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Mo Ihattaren en zomeraankoop in grote problemen bij PSV’

Er zou dit seizoen meer spelen rondom PSV-middenvelder Mohamed Ihattaren. Dit weet journalist Valentijn Driessen van de Telegraaf te melden.

In een item van Veronica Inside vertelt Driessen: “Het blijft een beetje bij speculeren, maar je voelt wel aan je water… het is iedere keer Ihattaren. Vervolgens zonden jullie (Veronica, red.) een verklaring uit van Schmidt en die duurde twee minuten. Die heb ik niet nodig om te zeggen dat een speler uitgeput is en daarom niet speelt.”

Driessen stelt tevens dat Eran Zahavi niet lekker in de spelersgroep ligt bij PSV. “Die ligt niet zo lekker bij die groep. Dat is geen speculeren, nee. Dat hoor je, wij hebben een verslaggever die er elke dag op zit. Die heeft ook geen meerwaarde voor de rest van de selectie.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.