Voetbal4u.com

Champions League Ajax krijgt de complimenten van Georginio Wijnaldum

Ajax ging gisteren net 1-0 ten onder tegen Liverpool maar toch hebben ze indruk gemaakt op Georginio Wijnaldum. Dit liet hij weten tegenover de camera’s van SBS 6.

De Oranje-middenvelder zegt namelijk: “Het was heel zwaar, maar dat wisten we natuurlijk van tevoren, dat Ajax een goed voetballend team heeft. We wisten dat het heel moeilijk en zwaar zou worden, ook als je ziet hoeveel wedstrijden we spelen, dan is een wedstrijd tegen Ajax geen makkelijke. Maar dat maakt het extra lekker dat we toch hebben gewonnen.”

Wijnaldum gaat verder over Ajax: “Ik denk dat ze twee heel goede wedstrijden hebben gespeeld, maar je ziet dat wij heel volwassen zijn, daarom hebben we denk ik gewonnen. In de Premier League kom je altijd zulke wedstrijden tegen, dan moet je heel volwassen zijn om de wedstrijd te winnen, ook als je niet goed speelt. Dat hebben wij twee keer tegen Ajax gehad. We creëerden vandaag meer kansen dan in Amsterdam, maar ik denk dat Ajax het over twee wedstrijden heel goed gedaan heeft.”

Zijn ploeggenoten vallen bij bosjes met blessures, maar Gini voelt zich juist fit: “Ik heb eigenlijk niks te klagen, ik ben gezegend dat ik fit blijf deze periode. Ik hoop dat het ik het tot einde van het seizoen kan volhouden. Dat gaat wel moeilijk worden, maar ik heb er vertrouwen in dat het gaat lukken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.