Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax-sterkhouder maakt beslissing: ‘Ik ga vertrekken’

Het was toch wel verrassend dat Andre Onana deze zomer geen transfer maakte maar in de volgende zomer zal hij dat wel gaan doen. Volgens The Daily Mail heeft de keeper besloten dat hij aan het einde van dit voetbalseizoen hoe dan ook een transfer wil maken.

Dit is het vijfde jaar dat Onana tussen de palen staat bij de hoofdmacht van Ajax en naar verluidt is hij van mening dat hij uitgeleerd is in de ArenA.

De international van Kameroen werd in het recente verleden in verband gebracht met onder meer Chelsea en Tottenham Hotspur, maar de Blues kozen voor de komst van Édouard Mendy waar Hugo Lloris het vertrouwen kreeg bij de Spurs.

Onana staat er goed op bij verschillende Europese grootmachten, al blunderde hij op dinsdagavond opzichtig in het Champions League-duel tussen zijn werkgever en Liverpool: hij liet een bal lopen, waardoor Curtis Jones doodeenvoudig binnen kon tikken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.