Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Arne Slot stond op trainingsveld toen hij werd ontslagen door AZ’

De bom is gebarsten in Alkmaar. Arne Slot is per direct ontslagen door de Alkmaarders omdat hij achter de rug om van de club in gesprek is met Feyenoord. Volgens NH Sport werd deze mededeling aan hem gedaan terwijl op het trainingsveld stond.

De trainer stond voor de groep om de zaterdagtraining te leiden, en werd toen geslachtofferd door de leiding van AZ. Die is witheet omdat hij achter de rug van de club om met Feyenoord aan het onderhandelen was. Hij zou daar de directie niet van op de hoogte hebben gebracht. De leiding liet hem zodoende niet eens de training doen en afmaken en besloot per direct in te grijpen.

Directeur voetbalzaken Max Huiberts gaf al een toelichting op de clubwebsite. “We hebben naar aanleiding van de eerdere berichtgeving gesproken met Arne. Als club hebben we ervoor gekozen om direct afscheid van elkaar te nemen. Bij AZ willen we een hoofdtrainer voor de groep hebben staan die volledig gefocust is op AZ”, reageerde Huiberts. “We willen Arne bedanken voor de afgelopen drieënhalf jaar, de successen die we met elkaar hebben behaald en wensen hem succes in zijn verdere loopbaan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.