Voetbal4u.com

Hoofdnieuws BREKEND: Arne Slot per direct ontslagen bij AZ

AZ heeft trainer Arne Slot per direct op straat gezet. Hij zal dus zondagmiddag niet meer op de bank zitten als de Alkmaarders spelen tegen FC Groningen.

Het Algemeen Dagblad schrijft op zaterdagochtend: “AZ heeft trainer Arne Slot per direct uit zijn functie ontheven. De trainer zit zondag in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen al niet meer op de bank bij de Alkmaarders.”

De krant vervolgt: “De clubleiding moet het besluit nog toelichten, maar het heeft er alle schijn van dat de top van AZ zeer verbolgen is dat Slot in verregaande onderhandeling is met Feyenoord. De trainer zou de leiding van AZ niet op de hoogte hebben gebracht. De Rotterdammers hopen snel tot een officieel akkoord te komen met Slot. De trainer was vanochtend nog niet voor commentaar bereikbaar.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.